طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی با دو روش متفاوت

1402 مهر 10, دوشنبه
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی با دو روش متفاوت

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی، بسیار ساده و راحت است. شما برای درست کره بادام زمینی در منزل نه نیاز به دستگاه های گران قیمت دارید و نه نیاز به مهارت خاصی. فقط بادام زمینی های تازه و مرغوب را تهیه کنید و نیم ساعت برای ساخت کره بادام زمینی در منزل زمان بگذارید. البته برای اینکه بتوانید کره بادام زمینی را لذیذ و خوشمزه با حفظ مواد مغذی درست کنید، باید چند نکته مهم را رعایت کنید.

اما مهمترین نکات در نحوه درست کردن کره بادام زمینی خانگی کدامند؟ بهترین نوع بادام زمینی برای ساخت کره بادام زمینی خانگی چیست؟ کره بادام زمینی چگونه درست میشود؟

در این مقاله، ما به‌صورت کامل و گام‌به‌گام به توضیح و آموزش نحوه تهیه کره بادام زمینی در خانه می‌ پردازیم. ما با ارائه روش‌های مختلف و نکات مفید، این فرآیند را برای شما ساده و لذت بخش می کنیم. این مقاله به شما امکان می‌ دهد تا کره بادام زمینی با کیفیت و طعم دلخواه خود را با وسایل خانگی تهیه کرده و از آن لذت ببرید. پس اگر به دنبال این هستید که چگونه کره بادام زمینی درست کنیم یا قیمت کره بادام زمینی را از کجا بپرسیم، این مقاله از پرهلو را تا انتها بخوانید.

 

 خرید بهترین کره بادام زمینی خامه ای از پرهلو یعنی توجه به سلامت بدن شما - پرهلو

بهترین نوع بادام زمینی برای درست کردن کره بادام زمینی خانگی

انتخاب بهترین نوع بادام زمینی برای کره بادام زمینی خانگی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا کیفیت و طعم نهایی کره بادام زمینی به مواد اولیه و کیفیت بادام زمینی مورد استفاده بستگی دارد. برای خرید بادام زمینی خوب بهتر است نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

بادام زمینی تازه و مرغوب: انتخاب بادام زمینی تازه و با کیفیت بالا از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر امکان دارد، بادام زمینی تازه برداشت شده را برای تهیه کره بادام زمینی در منزل را انتخاب کنید تا طعم و کیفیت بهتری داشته باشد.

بادام زمینی خام و طبیعی: انتخاب بادام زمینی خام و طبیعی، بدون افزودنی‌ها، بهترین انتخاب برای تهیه کره بادام زمینی خانگی است. این نوع بادام زمینی از نظر طعم و ارزش غذایی بهترین گزینه است.

بادام زمینی ارگانیک: انتخاب بادام زمینی ارگانیک که بدون استفاده از سموم و کودهای شیمیایی تولید شده، بهترین گزینه است. بادام زمینی ارگانیک معمولاً دارای طعم طبیعی و کیفیت بالا است. حتما در طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل از محصولات ارگانیک استفاده کنید.

بادام زمینی با روغن کم: اگر به دنبال تولید کره بادام زمینی با کمترین مقدار روغن هستید، باید از بادام زمینی‌هایی با درصد کمتری روغن استفاده کنید. این نوع بادام زمینی که دارای کمترین مقدار چربی هستند، می‌توانند کره بادام زمینی را با کیفیت و طعمی خوشمزه‌تر تولید کنند.

با انتخاب بادام زمینی با کیفیت، می‌توانید کره بادام زمینی با طعم و کیفیت عالی در خانه تهیه کنید. اگر شما در پیدا کردن بادام زمینی خوب برای ساخت کره بادام زمینی دچار مشکل شده اید و قصد خرید کره بادام زمینی دارید، می توانید به صورت آنلاین از فروشگاه پرهلو خریداری کنید، چون بهترین مراکز تهیه و بخش کره بادام زمینی ارگانیک و بدون مواد افزودنی و شیمیایی در ایران است.

بهترین نوع بادام زمینی برای تهیه کره بادام زمینی خانگی -پرهلو

روش نگهداری کره بادام زمینی در خانه

کره بادام زمینی خانگی تا 3 ماه در یخچال و تا 6 ماه در فریزر ماندگاری دارد. اگر کره بادام زمینی شما خراب شده باشد بو و طعم ترش می دهد. همچنین ممکن است رنگ یا بافت عجیبی داشته باشد. با استفاده از این روش‌ها و همچنین طرز تولید کره بادام زمینی در منزل به روش اصولی می‌توانید کره بادام زمینی را به مدت طولانی نگهداری کرده و از طعم و کیفیت آن لذت ببرید.

یکی از موارد بسیار مهم در حفظ و نگهداری کره بادام زمینی، رعایت روش‌های صحیح نگهداری است. عدم نگهداری صحیح آن، باعث مسمومیت می شود.

بهترین و اصولی‌ترین روش‌های نگهداری کره بادام زمینی

انواع روش توضیحات
درجه حرارت محیطبرای نگهداری کره بادام زمینی، محیط نگهداری باید خنک و خشک باشد. بهترین دما بین 18-15 درجه سانتی‌گراد است. اجتناب از نگهداری در محیطهای گرم و نور زیاد ضروری است، زیرا این عوامل می‌توانند باعث تغییر طعم و بوی کره بادام زمینی شوند.
استفاده از ظرف های مخصوصبرای افزایش مدت زمان تازگی کره بادام زمینی، می‌توانید از ظرف های مخصوص استفاده کنید. این ظرف ها از ورود هوا و اکسیژن به داخل جلوگیری کرده و کره را تازه نگه می‌دارند.
استفاده از درپوش محکمپس از استفاده از کره بادام زمینی، مطمئن شوید که درپوش ظرف محکم بسته شده تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود.
تمیزی و خشکی ظرفقبل از قرار دادن کره بادام زمینی در ظرف، مطمئن شوید که ظرف به طور کامل تمیز و خشک شده تا از تبخیر و رشد باکتری‌ها جلوگیری شود.
استفاده از روش کنسرو سازیبه منظور نگهداری طولانی‌مدت، می‌توانید کره بادام زمینی را در ظرف‌های کنسرو مخصوص ذخیره کنید.
بررسی رایحه و طعمبه‌طور منظم بو و طعم کره بادام زمینی را چک کنید. در صورتی که بو یا طعم آن نامطبوع شود، ممکن است زمان نگهداری به پایان رسیده باشد و باید آن را دور بریزید.
استفاده از مواد نگهدارنده های طبیعیکره بادام زمینی خانگی ماندگاری کمتری نسبت به محصولات شرکتی دارد. پس بهتر است برای نگهداری به مدت طولانی تر، در هنگام تهیه آن از نمک و شکر استفاده کنید. همچنین، استفاده از روغن از اکسیداسیون و ترشیدگی آن جلوگیری می کند.
نگهداری در فریزربرای ماندگاری بیشتر، کره بادام زمینی خانگی را می‌توان در فریزر نگه داشت. این کره تا ۶ ماه یا بیشتر در فریزر قابل نگهداری است. زمان استفاده، کره را از فریزر خارج کرده و یک شب قبل از استفاده در یخچال بگذارید.

 

روش نگهداری کره بادام زمینی در خانه -پرهلو

نکات مهم طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

درست کردن کره بادام زمینی در منزل یک فرایند نسبتاً ساده است، اما توجه به نکات و ترفندهای خاص می‌تواند به بهبود طعم و کیفیت کره کمک کند. استفاده از بادام زمینی با کیفیت و تازه تأثیر زیادی بر روی طعم و خواص کره بادام زمینی دارد. انتخاب بادام زمینی با طعم خوب و خوشبو مهم است.

قبل از شروع فرآیند تهیه کره بادام زمینی در خانه، انها را به‌طور کامل خشک کنید. همچنین بهتر است از آرد بادام زمینی استفاده کنید تا مطمئن شوید که تولید کره بادام زمینی خانگی به درستی انجام شده و هیچ افزودنی مضری برای درست کردن کره بادام زمینی خانگی شما استفاده نشده است.

در اضافه کردن نمک و شکر به کره، مطمئن شوید که میزان آنها مناسب و به اندازه باشد تا طعم کره دلچسب و خوشمزه شود.

توجه به زمان مناسب در مراحل طرز ساخت کره بادام زمینی در منزل، از جمله زمان خشک کردن بادام زمینی و مخلوط کردن مواد، بسیار مهم است. در فرآیند مخلوط کردن، باید بادام زمینی به تدریج تبدیل به کره شود و روغن آن را جدا کنید.

نکات مهم طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی -پرهلو

مراحل طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن

طرز درست کردن کره بادام زمینی در خانه، چندین مرحله دارد که عبارتند از:

مراحل تهیهتوضیحات
خشک کردن بادام زمینی بادام زمینی‌ها را برش دهید تا پوست خارجی آن‌ها برداشته شود. سپس آن ها را بر روی یک سینی بچینید و در فر قرار دهید. بادام زمینی باید در دمای 65 درجه سانتی‌گراد برای 10-15 دقیقه خشک شوند.
خنک کردن و آسیاب بادام زمینی پس از خشک شدن، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا طور کامل خنک شوند. سپس بادام‌زمینی‌ها را در آسیاب قرار داده و آن‌ها را تا حدی که آرد بدست آید، آسیاب کنید.
ترکیب با روغنآرد بادام زمینی حاصل را در یک کاسه بزرگ بریزید. به آرامی و مرحله‌به‌مرحله، روغن غیر گرم کرده (مثل روغن کره یا روغن نارگیل) را به آرد اضافه کنید. مقدار روغن می‌تواند بسته به ترجیحات شما متغیر باشد، اما هرچه مقدار کمتری انتخاب شود، کره سفت‌تر خواهد بود.
مخلوط کردن و ادغام موادحالا با دقت، آرد بادام زمینی و روغن را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و کرمی به وجود آید. این فرآیند ممکن است مدتی زمان‌بر باشد و نیاز به صبوری دارد.
تنظیم طعم در این مرحله از روش تهیه کره بادام زمینی خانگی، می‌توانید نمک و شکر به میزان دلخواه خود اضافه کنید. به آرامی و مرحله‌ به‌ مرحله، مقدار مناسبی از نمک و شکر به کره اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا طعم دلخواه شما حاصل شود.
تنظیم زمان مخلوط کردناین فرآیند نیاز به صبوری دارد. بعد از ترکیب کره با روغن و تست طعم، مطمئن شوید که کره به مدت کافی و با دقت مخلوط شده تا ترکیب یکنواخت و کرمی به‌دست آید.
ذخیره سازی و مصرفنهایتاً، کره بادام زمینی خانگی تهیه‌ شده را در ظرف‌ های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. 

مراحل طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن -پرهلو

طرز درست کردن کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد

یکی از افزودنی هایی که طعم کره بادام زمینی را بهتر و دلچسب تر می کند، اضافه کردن کنجد با روغن کنجد است. در ادامه طرز تولید کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد بیان شده است. طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل با کنجد به روش زیر، بسیار ساده و البته خوشمزه است.

برای ساخت کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد، با طعمی عالی و باورنکردنی به مواد زیر نیاز دارید:

  • بادام زمینی: 2 پیمانه
  • کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک:به میزان لازم
  • عسل یا شکر: برای شیرینی (اختیاری)

استفاده از روغن کنجد و شکر یا عسل کاملا اختیاری است که بر اساس سلیقه تان می توانید استفاده کنید.

مراحل تهیه کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد

برای شروع، بادام زمینی‌ها را تمیز کرده و سپس درون فر پیش‌گرم شده را بگذارید. بادام زمینی‌ها را در دمای 65 درجه سانتی‌گراد برای 10-15 دقیقه بپزید تا طعم و رنگ بهتری بگیرند. بعد از پخت و خنک‌شدن بادام زمینی‌ها، آن‌ها را در یک آسیاب غذا قرار داده و آسیاب کنید. سایر مراحل ساخت کره بادام زمینی در منزل با کنجد یا روغن کنجد عبارتند از:

  • تهیه خمیر کنجد: در یک مخلوط‌کن، کنجد را به همراه روغن کنجد اضافه کرده و آن را تا حدی که یک خمیر یکنواخت به دست بیاید، مخلوط کنید. حالا آرد بادام زمینی و خمیر کنجد را در یک کاسه مخلوط کنید. به آرامی و مرحله‌ به‌ مرحله، خمیر کنجد را به آرد بادام زمینی اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت و کرمی بدست آید.
  • اضافه کردن نمک و شکر: به تدریج نمک و شکر را به میزان مورد نظر خود به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا طعم دلخواهتان را بدست آورید. در صورت تمایل می‌توانید عسل یا شکر را برای شیرینی اضافه کنید. پس از ترکیب کره با روغن و تست طعم آن، مطمئن شوید که کره به مدت کافی و با دقت مخلوط شده است. کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد حاصل را در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مراحل تهیه کره بادام زمینی با کنجد یا روغن کنجد  -پرهلو

نتیجه گیری طرز درست کردن کره بادام زمینی در خانه

مطلبی که درباره طرز تولید کره بادام زمینی در منزل خواندید، یک راهنمای جامع و کامل برای تولید کره بادام زمینی در منزل است. این مطلب شامل مواد لازم، مراحل تهیه با توضیحات دقیق و نکات مهمی است که برای تهیه کره بادام زمینی ساده و یا با کنجد باید در نظر بگیرید.

در نهایت، مرحله ذخیره‌سازی و مصرف بررسی شده است؛ که کره بادام زمینی را در ظرف‌های مناسب قرار داده و در یخچال نگهداری می‌شود. این کره می‌تواند در تهیه انواع غذاها و دسرها مصرف شود و منبعی سالم از چربی‌های خوب در رژیم غذایی ما باشد. اما اگر به دنبال خرید کره بادام زمینی ارگانیک باکیفیت و ماندگاری طولانی مدت هستید، می توانید به فروشگاه اینترنتی پرهلو سری بزنید.

سوالات متداول در نحوه ساخت کره بادام زمینی در منزل

1. چه موادی برای تهیه کره بادام زمینی با کنجد نیاز است؟

برای تهیه کره بادام زمینی با کنجد، نیاز به بادام زمینی، کنجد، روغن کنجد، نمک و عسل یا شکر (اختیاری) دارید.

2. چگونه باید بادام زمینی را آماده کنم؟

بادام زمینی‌ها را بردارید و پوست خارجی آن‌ها را جدا کنید و سپس آن‌ها را در فر از پیش‌گرم شده بپزید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشند.

3. چگونه خمیر کنجد برای مخلوط کردن با کره بادام زمینی را تهیه کنم؟

در یک مخلوط‌کن، کنجد را با روغن کنجد مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت بدست آید. سپس می توانید آن را با کره بادام زمینی مخلوط نمایید.

4. آیا در تهیه کره بادام زمینی در خانه می‌ توانم از روغن کنجد به جای خام کنجد استفاده کنم؟

بله، می‌ توانید از روغن کنجد به جای کنجد خام استفاده کنید. این ترفند به لذیذتر شدن و داشتن طعم بهتر کره بادام زمینی کمک می‌کند.

ثبت نظر
نظرات
1403/5/5 10:29
برای تهیه کره بادام زمینی خانگی بهتره از بادام زمینی ایرانی استفاده کنیم یا خارجی؟