خامه فندق ساده دارای طعمی دلپذیر و بوی مطبوعی است. این خامه دارای مقادیر بسیار زیادی فسفر و آهن بوده و میتواند در درمان کمخونیهای ناشی از کمبود آهن مورد استفاده قرار گیرد. میزان ویتامین های B مخصوصا B1 , B6 , B9 در خامه فندق بالا بوده که با عملکرد و سلامت مغز و خون ضروری می باشند. خامه فندق نهتنها سرشار از ویتامینهای A، B، C و E است بلکه وجود املاح معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم این محصول را به یک داروی طبیعی تبدیل کرده است. چربی موجود در خامه فندق از نوع غیراشباع بوده و باعث تأمین انرژی موردنیاز، تنظیم درجه حرارت و افزایش سطح ایمنی بدن میگردد. مواد تشکیل دهنده ی آن مغز فندق خالص هست و هیچ افزودنی یا نگهدارنده یا طعم دهنده اضافه نمیشود.