کره بادام هندی

کره بادام هندی
کره ی بادام هندی، از مغز بادام هندی خالص تولید می شود و حاوی مقدار زیادی مواد مغذی ضروری و چربی های سالم، کلسیم، مس، آهن، ویتامین E، پروتئین و ریبوفلاوین است.
*
تخمین هزینه ارسال
ارسال به
*
*
روش ارسال
نام
تخمین تحویل کالا
قیمت
روش حمل و نقلی وجود ندارد
قیمت کالا:
650٬000 تومان
635٬000 تومان
معرفی

کره بادام هندی، کره آجیلی است که از بادام هندی پخته یا برشته شده تهیه می‌شود. در واقع بادام هندی، هسته داخل سختی است که از درخت بادام هندی استخراج می‌شود. مصرف آن می‌تواند برای سلامتی بدن فواید زیادی داشته باشد. از مهمترین ویژگی های کره تهیه شده از بادام هندی، طعم و بوی مطبوع آن است. این کره به عنوان یک منبع چربی سالم استفاده می‌شود و می‌تواند در آشپزی، تهیه شیرینی‌ها، آدامس، شکلات و محصولات قندی، آیس پک، کارامل و سایر موارد به عنوان ماده اصلی یا یکی از مواد تزئینی مورد استفاده قرار گیرد.

مصرف آن به همه افراد توصیه نمی شود. چرا که مصرف آن در برخی موارد نادر ممکن است باعث بروز عوارض احتمالی شود. اما اینکه نحوه و میزان مصرف آن چگونه است؟ طرز تهیه کره بادام هندی خانگی چیست؟ آیا کودکان می توانند آن را مصرف کنند؟ موضوعاتی هستند که ما در این مقاله از پرهلو مورد بررسی قرار می دهیم. پس اگر قصد خرید کره مغزیجات مانند کره بادام هندی را دارید بهتر است قبل از خرید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

خواص کره بادام هندی

بادام هندی با توجه به ترکیبات و ارزش غذایی که دارد و به عنوان یک مواد غذایی، دارای خواص و فواید مختلفی برای سلامتی است. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

منبع انرژی

کره تهیه شده از بادام هندی، حاوی چربی‌های سالم است که به عنوان یک منبع انرژی پایدار می تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. این چربی‌ها شامل اسیدهای چرب مفید برای بدن هستند که به سرعت به انرژی تبدیل می‌شوند و می‌توانند تاثیر بسیار زیادی در بهبود عملکرد جسمی و روحی داشته باشند.

حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها

بادام هندی حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند فنول‌ها است. آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در مقابل آسیب‌های اکسیداسیونی و رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و باعث بهبود سلامت عمومی بدن می شوند.

حفظ سلامت قلب

مصرف مناسب و متعادل چربی‌های موجود در کره از بادام هندی با کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.

حمایت از سیستم ایمنی

کره مغزیجات از بادام هندی حاوی مقدار قابل توجهی اسید لوریک است که به عنوان یک ضد باکتری و ضد قارچ عمل می‌کند. این ماده، با تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند از آن در مقابل عفونت‌ها و بیماری‌ها محافظت کند.

حفظ سلامت پوست و مو

کره از بادام هندی می‌تواند به حفظ سلامت پوست و مو کمک کند. اسید لوریک موجود در آن می‌تواند به نرم‌تر و لطیف‌تر شدن پوست کمک کرده و باعث مرطوب کردن پوست و پیشگیری از خشکی آن شود. همچنین، مصرف کره بادام هندی می‌تواند به تقویت موها و جلوگیری از آسیب‌های خارجی و حفظ رنگ طبیعی موها کمک کند. موها به عنوان یکی از بخش‌های بدن نیاز به تغذیه و مرطوب کردن دارند و مصرف این کره می‌تواند در رشد و جلوگیری از سفیدشدن مو موثر باشد.

همچنین، کره تهیه شده از بادام هندی حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به حفظ سلامت پوست و مقابله با آسیب‌های اکسیداسیونی و پیری زودرس پوست کمک می‌کنند.

حفظ سلامت پوست و مو- پرهلو

پیشگیری از دیابت

مصرف مقدار معتدل = بادام هندی می‌تواند در کنترل سطح قند خون و پیشگیری از بروز دیابت نوع 2 مفید باشد. ضمن اینکه چربی‌های سالم موجود در کره بادام هندی می‌توانند به کنترل وزن بدن کمک کنند. این چربی‌ها، اشباع کننده بوده و احساس سیری بیشتری را در بدن ایجاد کنند.

سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

کره بادام هندی حاوی ویتامین‌های مهمی مانند ویتامین E، ویتامین C و ویتامین B6 است. همچنین، این کره حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، مس، فسفر و روی و کلسیم است که برای حفظ سلامت استخوان‌ها بسیار اهمیت دارد. مصرف آن می‌تواند از بروز بیماری‌های استخوانی جلوگیری کند. حتی حاوی ویتامین B6 و منیزیم است که در عملکرد مغز و عصب‌ها نقش موثری دارند.

منبع پروتئین

کره با بادام هندی حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. پروتئین‌ها برای ساخت بافت‌های بدن، تقویت عضلات و حفظ سلامت عمومی بسیار مهم هستند. بدون شک مصرف انواع پروتئین ها می تواند مزایای زیادی برای بدن داشته باشد. برای همین گنجاندن کره تهیه شده از بادام هندی در رژیم غذایی می تواند تا حدودی در تامین پروتئین مورد نیاز بدن موثر باشد.

درمان کم خونی کودکان

کره بادام هندی حاوی مقدار قابل توجهی آهن است که می‌تواند در درمان کم خونی کودکان مفید باشد. مصرف آهن موجود در آن می‌تواند به تولید و تقویت سلول‌های خونی کمک کند. پس اگر به دنبال یک ماده غذایی مقوی برای کودکان خود هستید، بهتر است کره بادام هندی طبیعی و سالم را برای آنها خریداری کنید.

ارزش غذایی کره بادام هندی

ارزش غذایی کره تهیه شده از بادام هندی به نوع برند و مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد. به طور کلی، ارزش غذایی هر قاشق غذای خوری کره از بادام هندی (حدود 16 گرم) به صورت تقریبی به صورت زیر تخمین زده می شود:

 

انرژیحدود 100-120 کیلوکالری
چربیحدود 11-12 گرم
کربوهیدراتحدود 2-3 گرم
پروتئینحدود 0-1 گرم
فیبرحدود 1 گرم
قندحدود 1-2 گرم

 

همچنین، این کره معمولاً حاوی ویتامین E، ویتامین B6 و منیزیم است. اما دقت کنید که مقادیر دقیق مواد مغذی ممکن است بسته به نوع و برند محصول متفاوت باشد. برای اطلاعات دقیق‌تر، به برچسب محصول مراجعه کرده یا اطلاعات تغذیه‌ای محصول را از منابع معتبر دریافت کنید.

عوارض مصرف بیش از حد کره بادام هندی

مصرف بیش از حد آن در رژیم غذایی به خصوص برای افراد با بیماری های زمینه ای و مستعد چاقی می تواند با بروز برخی عوارض احتمالی همراه باشد که مهمترین آنها عبارتند از:

  • افزایش وزن: کره بادام هندی حاوی چربی‌های قابل اشباع است که مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به افزایش وزن و چاقی بیش از حد شود.
  • بالارفتن سطح کلسترول: مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع موجود در کره بادام هندی می‌تواند سطح کلسترول خون و حتی خطر بروز بیماری‌های قلبی-عروقی مانند بیماری شریان‌های قلبی و انسداد رگ‌های خونی را افزایش دهد.
  • مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد کره تهیه شده از بادام هندی در برخی افراد با مشکلات گوارشی می تواند منجر به سوء هاضمه، اسهال، نفخ و دل درد شود. چون این کره حاوی مقدار زیاد چربی و فیبر کم است.
  • حساسیت: برخی افراد ممکن است به کره تهیه شده از بادام هندی حساسیت داشته باشند. مصرف این کره در افراد با حساسیت شدید ممکن است با بروز عوارضی مانند آلرژی، خارش، قرمزی و التهاب همراه باشد.

باتوجه به برخی از عوارض جدی ناشی از مصرف کره انواع مغزیجات مانند بادام هندی، همیشه توصیه می شود در میزان مصرف و حتی نحوه آن دقت کنید.

عوارض مصرف بیش از حد کره بادام هندی-پرهلو

مصرف کره بادام هندی به چه افرادی توصیه می‌شود؟

همه افراد در هر سنینی می تواند کره تهیه شده از بادام هندی را در رژیم غذایی خود مصرف کنند، اما با این حال مصرف آن در افراد با شرایط زیر بیشتر توصیه می شود:

  • افرادی که به دنبال جایگزین مناسبی برای روغن‌های آشپزی هستند: کره تهیه شده از بادام هندی جایگزین مناسبی برای روغن‌های آشپزی مانند روغن گیاهی یا سویا است.
  • افرادی که رژیم غذایی گیاهی یا وگان دارند: کره از بادام هندی برای افرادی که به دنبال رعایت رژیم غذایی گیاهی (مانند گیاهخواران) یا وگان (محصولات حیوانی را مصرف نمی‌کنند) هستند، می تواند گزینه انتخابی مناسبی باشد. این نوع کره بدون محصولات حیوانی تهیه می‌شود.
  • افرادی که به محصولات لبنی حساسیت یا آلرژی دارند: کره تهیه شده از بادام هندی برای افرادی که به دلیل حساسیت یا آلرژی به محصولات لبنی نمی‌توانند کره معمولی (که از شیر تهیه می‌شود) را مصرف کنند، می تواند گزینه مناسبی باشد.
  • افرادی که به دنبال منابع سالم چربی هستند: کره بادام هندی چربی‌های ناسالم کمتری دارد و می‌تواند گزینه‌ای سالمتر برای منابع چربی در رژیم غذایی باشد. اما همچنان باید در میزان مصرف خود دقت کنند.

طرز تهیه کره بادام هندی خانگی

تهیه کردن کره بادام هندی در خانه خیلی راحت و کم هزینه است است. با چندترکیب ساده و آسان می توانید آن را درست کنید. شما برای تهیه کره از بادام هندی به مواد زیر نیاز دارید:

  • بادام هندی خام و بدون نمک که از قبل باید آنها را تفت دهید تا قهوه ای طلایی و خوب برشته شود.
  • روغن گیاهی مانند آووکادو یا روغن نارگیل تا به رقیق شدن کره بادام هندی به قوام دلخواه شما کمک کند.
  • نمک برای تقویت طعم طبیعی کره، اما استفاده از آن در تهیه این کره، کاملا اختیاری است.

اما برای تهیه کره از بادام هندی بهتر است از بادام هندی بو داده شده استفاده کنید. برای این منظور بادام ها را روی ماهی تابه تفت دهید تا کرم رنگ شند. پس از سرد شدن، آنها را در مخلوط کن بریزید. آنها را خرد کنید تا به یک ترکیب کره آجیلی نرم و لذیذ تبدیل ‌شود. وقتی از قوام راضی بودید و یکدست شد و دیگر خرد نمی شود، مقداری روغن را به آن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا روغن کاملا مخلوط شود و سپس نمک را با آن مخلوط کنید. در صورت تمایل روغن یا نمک بیشتری اضافه کنید تا طعم و قوام آن مطابق با سلیقه غذایی شما شود.

  • برای مخلوط و خرد کردن آن از مخلوط کن استفاده کنید. بادام هندی و آجیل عموماً به زمان زیادی نیاز دارند تا به کره خامه ای تبدیل شوند، بنابراین استفاده از غذاساز بهتر از روش دستی است.
  • اضافه کردن روغن، یک راه فوق العاده برای به دست آوردن قوام کره بادام هندی است و در صورت سفت شدن مخلوط کردن بادام هندی، به رقیق شدن آن کمک می کند. اما استفاده از آن کاملا اختیاری است.

طرز تهیه کره بادام هندی خانگی-پرهلو

نحوه استفاده از کره تهیه شده از بادام هندی

روش های مختلفی برای مصرف کره گرفته شده از بادام هندی وجود دارند که شما می توانید با توجه به سلیقه غذایی خود از انواع روش ها استفاده کند. برخی از بهترین روش های استفاده از آن، عبارتند از:

  • به عنوان میان وعده: کره بادام هندی را می‌توانید به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف کنید. آن را روی نان تست مالیده و با یک میوه تازه مصرف کنید. تهیه این یک خوراکی ساده و خوشمزه است که می تواند انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین کند. حتی می‌توانید آن را با موز، توت فرنگی، شکلات و سایر مواد مورد علاقه خود مخلوط کنید و آیس پک خوشمزه‌ای را درست کنید.
  • در تهیه صبحانه: می‌توانید کره بادام هندی را به صبحانه‌های خود اضافه کنید. همچنین می‌توان در تهیه دسرها مانند کوکی‌ها، کیک‌ها، پای سیب و غیره از آن استفاده کرد. این کره می‌تواند به دسرها، طعم و عطر خاصی بدهد.

مهم است که کره بادام هندی را به میزان مناسب و در چارچوب رژیم غذایی خود مصرف کنید. حتی توصیه می شود هنگام خرید کره بادام هندی از انواع بدون افزودنی‌ها و فاقد شیرین کننده‌های مصنوعی را انتخاب کنید.

مصرف کره بادام هندی برای کودکان

مصرف کره بادام هندی در رژیم غذایی کودکان هیچ اشکالی ندارد. اما اگر کودک شما زیر یک سال سن دارد، نباید کره بادام هندی را به او بدهید. بهتر است صبر کنید تا کودک حداقل به سن یک سالگی برسد و سیستم گوارشی او آمادگی لازم برای هضم کره را پیدا کند. علاوه بر این، بهتر است از مصرف کره بادام هندی در کودکان با حساسیت به بادام زمینی خودداری کنید.

در صورت بروز هرگونه علائم حساسیتی مانند تورم صورت، خارش، تنگی نفس و استفراغ، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

هنگام مصرف کره تهیه شده از بادام هندی در کودکان باید به میزان مصرف آن دقت کنید. چرا که حاوی چربی و کالری است. بنابراین، مقدار مصرف آن باید با اندازه و متناسب با سن و نیازهای کودک تنظیم شود. معمولاً مصرف یک قاشق چایخوری به میزان مناسب در روز برای کودکان نوپا و یک قاشق غذاخوری برای کودکان بزرگتر توصیه می شود. اما اگر به دنبال خرید کره تهیه شده از بادام هندی برای کودکان عزیز خود هستید بهتر است انواع محصولات باکیفیت و فاقد شیرین کننده‌ها و افزودنی‌های مصنوعی را انتخاب کنید.

مصرف کره بادام هندی در رژیم لاغری

اگر به دنبال مصرف انواع کره مانند کره بادام زمینی برای لاغری و یا کره تهیه شده از بادام هندی هستید، باید به میزان و نحوه مصرف خود وحتی نوع کره خریداری شده دقت کنید. چرا که کره بادام هندی حاوی چربی است و مقدار زیادی کالری دارد. برای رژیم لاغری، میزان مصرف آن را به مقدار متعادلی محدود کنید تا کالری‌های اضافی وارد بدن نشود. معمولاً یک قاشق چایخوری کره بادام هندی به عنوان یک پر کننده و طعم‌دهنده در وعده‌های غذایی برای رژیم غذایی لاغری توصیه می‌شود.

علاوه بر این، برای لاغری باید در خرید کره بادام هندی، ترجیحاً نسخه‌های بدون افزودنی‌های مصنوعی را انتخاب کنید. برخی از محصولات کره ای حاوی مواد شیرین کننده و روغن‌های اضافی هستند که میزان کالری را افزایش می‌دهند. در رژیم لاغری مهم است که تنوع مناسبی در رژیم غذایی خود داشته باشید.

مصرف کره بادام هندی در رژیم لاغری-پرهلو

بهترین زمان و میزان مصرف کره بادام هندی

بهترین زمان و میزان مصرف کره بادام هندی بستگی به نیازها و ترجیحات شخصی شما دارد. در کل می‌توانید کره بادام هندی را در هر وعده‌ی غذایی از صبحانه تا شام و حتی به عنوان میان وعده یا پس ‌از ورزش مصرف کنید.

اما باید به میزان مصرف آن دقت کرده تا میزان کالری‌ها و مواد مغذی دریافتی را کنترل کنید. معمولاً میزان 1 تا 2 قاشق غذاخوری (حدود 15 تا 30 گرم) کره تهیه شده بادام هندی برای هر وعده غذایی مناسب است. می‌توانید کره بادام هندی را به تنهایی و یا با سایر مواد غذایی ترکیب کنید. مثلاً می‌توانید آن را با نان، میوه، سبزیجات، دسرها و غیره اضافه کنید. اما توجه به تنوع رژیم غذایی بسیار مهم است.

مصرف کره بادام هندی برای ورزشکاران

مصرف کره بادام هندی با توجه به ترکیبات و مواد مغذی مهمی مانند چربی‌های سالم، پروتئین‌ها، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی که دارد می تواند برای ورزشکاران مفید باشد. چون کره بادام هندی حاوی چربی‌های سالم، به ویژه چربی‌های نیمه‌تری‌گلیسرید است که می‌تواند منبع انرژی مناسبی برای ورزشکاران باشد. مصرف کره بادام هندی قبل از فعالیت ورزشی می‌تواند در تامین انرژی مورد نیاز ورزشکاران موثر باشد. از طرفی هم، پروتئین‌های موجود در کره بادام هندی می‌توانند به بازسازی و ترمیم عضلات کمک کنند. چربی‌های سالم موجود در کره بادام هندی می‌توانند به تنظیم سطح قند خون کمک کنند. این امر می‌تواند برای ورزشکارانی که به تمرینات با شدت بالا می‌پردازند و نیاز به کنترل قند خون دارند، مفید باشد.

به عنوان یک راهنمای کلی، مصرف کره تهیه شده از بادام هندی در هنگام ورزش، 1 تا 2 قاشق غذاخوری (حدود 15 تا 30 گرم) برای ورزشکاران توصیه می شود.

مصرف کره بادام هندی برای ورزشکاران-پرهلو

قیمت و خرید کره بادام هندی

یکی از مهمترین عوامل در هنگام انتخاب کره تهیه شده از بادام هندی، توجه به قیمت آن است. اگر چه قیمت کره از بادام هندی به عوامل بسیار زیادی مانند نوع برند و مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد، اما در هنگام خرید کره تهیه شده از بادام هندی بهتر است انواعی را انتخاب کنید که تنها از مغز بادام هندی طبیعی تهیه شده است و حاوی ترکیبات افزودنی و مواد شیمیایی کمتری است. برای این منظور بهتر است برچسب مربوط به محصول را حتما بخوانید. در حین خرید کره تهیه شده از بادام هندی، تاریخ انقضای آن را بررسی کنید و محصولاتی را بخرید که تاریخ انقضاء طولانی تری دارند.

قبل از خرید اینترنتی کره تهیه شده از بادام هندی، می‌توانید بررسی‌ها و نظرات مشتریان را درباره برندهای مختلف کره بادام هندی مطالعه کنید. در نهایت، همیشه بهتر است برندهای قابل اعتماد محصول مورد نظر خود را از فروشگاه های معتبر مانند پرهلو خریداری کنید تا از کیفیت و سالم بودن محصول مطمئن شوید.

سخن آخر درباره کره تهیه شده از بادام هندی

انواع مختلفی از کره های تهیه شده از مغزیجات مانند کره بادام زمینی و کره پسته، می توانند مزایای زیادی برای سلامتی بدن داشته باشند. اما با این حال توصیه می شود در هنگام خرید هر یک از مواد مورد نیاز برای رژیم غذایی خود، حتما به کیفیت و سالم بودن آن توجه کنید.

این در حالی است که مصرف بیش از حد کره تهیه شده از بادام هندی برای کودکان، ورزشکاران و حتی افراد با بیماری های زمینه ای می تواند با برخی عوارض احتمالی همراه باشد. از طرفی هم، انواع برند مختلف برای کره های تهیه شده از مغزیجات وجود دارند که کسب اطلاعات کامل برای تهیه بهترین نوع آن می تواند تاثیر بیشتری در خرید شما داشته باشد. پس اگر قصد خرید کره تهیه شده از بادام هندی را دارید، بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت و نحوه خرید آن، با فروشگاه غذایی پرهلو تماس بگیرید.

سوالات متداول برای کره بادام هندی

1. نحوه نگهداری از کره تهیه شده از بادام هندی چگونه است؟

شما می توانید کره بادام هندی را در ظرف شیشه ای با درب محکم در مکانی خنک و تاریک تا 3 هفته یا حدود 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.

2. ماندگاری کره آجیل خانگی چقدر است؟

تا زمانی که کره بادام هندی را در یک ظرف دربسته (مانند شیشه وک یا میسون درب دار) نگه دارید و در یخچال نگهداری کنید، حدود یک ماه ماندگاری دارد! اما توجه داشته باشید که کره بادام هندی در یخچال کمی سفت می شود. این به خاطر روغن نارگیل است. وقتی می خواهید از کره بادام هندی استفاده کنید، فقط اجازه دهید چند دقیقه در دمای اتاق بماند و آن را قبل از مصرف به هم بزنید.

3. آیا زنان در دوران باداری می توانند کره بادام هندی مصرف کنند؟

کره بادام هندی در دوران بارداری می‌تواند به عنوان یک منبع غذایی سالم و مفید استفاده شود. اما باید به دنبال خرید کره بادام هندی باکیفیت و سالم باشید.