کره بادام زمینی چه بلایی سر جوش صورت می آورد؟

1402 مهر 10, دوشنبه
کره بادام زمینی چه بلایی سر جوش صورت می آورد؟

مصرف کره بادام زمینی برای جوش صورت ممکن است با برخی چالش ها و ابهاماتی همراه باشد. چرا که به نظر می رسد، بادام زمینی باعث بروز آکنه و جوش های صورت می شود. این در حالی است که آجیل ها منابع غنی چربی های سالم، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها بوده و برای پوست مفید هستند. اما در مورد بادام زمینی برای جوش صورت، باید برخی اطلاعات و نکات مهم را در نظر بگیرید. آیا واقعا مصرف کره بادام زمینی باعث جوش و آکنه می شود؟ جایگزینی برای خرید کره بادام زمینی در رژیم غذایی وجود دارد؟ یا اصلا ارتباط بین کره بادام زمینی و جوش صورت چیست؟ بیایید اطلاعات کامل در مورد مصرف کره بادام زمینی در جوش صورت را در این مقاله از پرهلو به طور کامل بررسی کنیم.

 خرید بهترین کره بادام زمینی ساده از پرهلو یعنی توجه به سلامت بدن شما - پرهلو

فواید تغذیه ای خوردن بادام زمینی چیست؟

کره بادام زمینی یک محصول طبیعی است که از بادام زمینی استخراج و از بادام زمینی، شکر و روغن های گیاهی هیدروژنه مانند روغن سویا تشکیل می شود. مصرف آن فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

فواید تغذیه‌ای خوردن بادام زمینی
منبع عالی پروتئینبادام زمینی حاوی مقدار زیادی پروتئین است. انواع پروتئین ها برای ساخت بافت های بدن و تعمیر آسیب‌های بافتی ضروری هستند. این مواد مغذی به افزایش سیستم ایمنی و ساخت ماهیچه‌ها نیز کمک می‌کنند.
منبع اسیدهای چرب سالمبادام زمینی حاوی اسیدهای چرب سالم مانند اسید لینولئیک و اسید آلفا-لینولنیک هستند. این اسیدها به بهبود نسبت کلسترول خوب به بد و کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند.
منبع فیبربادام زمینی حاوی مقدار معتبری فیبر هستند که به حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش ریسک افزایش وزن کمک کرده و سطح گلیسمی خون را کنترل می‌کنند.
تأمین انرژیبادام زمینی دارای مقدار زیادی کالری است که به عنوان یک منبع انرژی سریع واپسی در مواقع نیاز به انرژی سریع کمک می‌کند.
منبع ویتامین‌ها و مواد معدنیبادام زمینی حاوی ویتامین‌های متعددی از جمله ویتامین E (یک آنتی‌اکسیدان قوی)، ویتامین B6، ویتامین B3 (نیاسین)، و ویتامین B9 (فولیک اسید) هستند. همچنین، غنی از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم، و روی است.

هرچند خواص کره بادام زمینی زیاد است، اما افراد مبتلا به آلرژی بادام زمینی، باید در مصرف آن احتیاط کنند. همچنین، بهتر است از مصرف بادام زمینی‌های نمکی و پرچرب خودداری کرده تا از افزایش وزن غیرمطلوب جلوگیری کنید.

ارتباط بین کره بادام زمینی و جوش صورت

ارتباط بین کره بادام زمینی و جوش صورت-پرهلو

بادام زمینی جزء اصلی کره بادام زمینی است. برخلاف سایر آجیل ها، بادام زمینی می تواند پوست صورت را تحریک کند یا باعث بروز جوش در صورت شود. همچنین، اجزایی مانند اسیدهای چرب امگا 6، مواد مشابه آندروژن، آگلوتینین و غیره ممکن است باعث بدتر شدن جوش صورت شوند.

برخی افراد حساسیت‌های پوستی دارند و ممکن است به مواد خوراکی خاصی، از جمله بادام زمینی، حساسیت داشته باشند. این حساسیت می‌تواند به صورت آلرژیک باشد و باعث ظهور جوش‌ها، خارش، قرمزی و تورم پوست شود. همچنین، بسیاری از انواع کره بادام زمینی که به صورت تجاری در دسترس هستند، می توانند حاوی روغن های گیاهی هیدروژنه یا چربی ترانس باشند که جوش صورت را بدتر می کنند.

در صورت بروز جوش روی صورت بعد از مصرف کره بادام زمینی، بهتر است مصرف آن را متوقف کنید. زیرا احتمال اینکه کره بادام زمینی برای پوست صورت مضر باشد و باعث جوش شود وجود دارد.

آیا کره بادام زمینی باعث جوش می شود؟

اگرچه هیچ مدرک علمی نشان دهنده رابطه مستقیم بین مصرف کره بادام زمینی برای جوش صورت وجود ندارد، بسیاری از مردم ادعا می کنند که مصرف آن باعث بدتر شدن جوش ها آن شده است. از آنجایی که بیش از یک جزء کره بادام زمینی دارای خواص التهابی است، این احتمال وجود دارد که خطر بروز جوش را افزایش دهد. بنابراین مصرف کره بادام زمینی می‌تواند از طریق التهاب، ترشح بیش از حد هورمون‌های تحریک کننده جوش، مشکلات گوارشی باعث بروز آکنه و جوش شود.

ترکیبات مضر کره بادام زمینی برای جوش کدامند؟

برخی از ترکیبات اولیه در کره بادام زمینی که ممکن است در تحریک پوست صورت و بروز آکنه موثر باشند، عبارتند از:

اسیدهای چرب امگا

مقدار بیش از حد اسیدهای چرب امگا 6 در کره بادام زمینی می تواند باعث بروز جوش شود. در حالی که امگا 3 ضد التهاب است و برای پیشگیری از آکنه مفید است، امگا 6 ضد التهاب بوده و برای جوش مضر است. بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 و اسیدهای چرب امگا 3 کمتری است و از این رو می تواند باعث بروز جوش شود. یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی حدود 2.5 گرم اسیدهای چرب امگا 6 است که در مقایسه با سایر مغزها (مانند آجیل ها) بیشتر است.

لکتین ها

لکتین ها یکی دیگر از اجزای بادام زمینی هستند که با آسیب رساندن به دستگاه گوارش می توانند باعث آکنه شوند. سیستم گوارشی برخی افراد تجزیه لکتین ها را با اختلال روبرو می کند.. لکتین ها با عبور از روده می توانند به دیواره آن آسیب برسانند و باعث واکنش سیستم ایمنی بدن در نهایت جوش التهابی شود. یک بررسی جامع در مورد نقش بالقوه میکروبیوم در جوش نشان داد که تحریک پذیری روده می تواند جوش را تحریک کند. کره بادام زمینی همچنین حاوی هورمون های آندروژن مانند است و وجود آنها می تواند آکنه های هورمونی را تحریک کند.

شکر اضافه شده

اکثر کره بادام زمینی های تجاری معمولاً حاوی مقداری شکر افزوده هستند. طبق بررسی ها، 100 گرم کره بادام زمینی حاوی 10.5 گرم شکر است. شکر در کره بادام زمینی نیز می تواند بر ترشح انسولین تأثیر بگذارد. ترشح بیش از حد انسولین می تواند باعث آزادسازی IGF-1، IGFBP-3 و IL-1 شود. سه ترکیب زیر در کره بادام زمینی احتمال بروز جوش را افزایش می دهند:

  • IGF-1 بر تولید چربی سبوم تأثیر می گذارد که منافذ پوست شما را می بندد.
  • IGFBP-3 می تواند رشد سلول های جدید پوست را افزایش دهد و منافذ را بیشتر مسدود کند.
  • IL-1 باعث التهاب، قرمزی و در نهایت ایجاد جوش می شود.

روغن های گیاهی اضافه شده

بیشتر کره بادام زمینی حاوی روغن های گیاهی هیدروژنه مانند روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن کانولا و غیره هستند. از طرفی هم، روغن های گیاهی منابع غنی از اسیدهای چرب امگا 6 محسوب می شوند. مصرف کره بادام زمینی با روغن های گیاهی اضافه شده در نهایت خطر بروز جوش را افزایش می دهد.

باتوجه به بررسی ترکیبات احتمالی در کره بادام زمینی های تجاری، توصیه می شود از خرید انواع کره بادام زمینی غیرارگانیک با ترکیبات افزودنی غیرمجاز خودداری کنید. می توانید با خرید کره بادام زمینی ارگانیک از پرهلو، سلامتی و زیبایی خود را بهبود ببخشید.

درمان آکنه ناشی از کره بادام زمینی

درمان آکنه ناشی از کره بادام زمینی-پرهلو

گزینه های درمانی زیادی برای آکنه وجود دارند. اما انتخاب گزینه درمانی به علت اصلی بروز آن بستگی دارد. اما اگر فکر می کنید جوش های صورت شما ناشی از مصرف کره بادام زمینی هستند، می توانید راهکارهای زیر را برای درمان آن امتحان کنید.

محرک ها را حذف کنید

ابتدا مصرف کره بادام زمینی، بادام زمینی، روغن های گیاهی، شکلات ها، محصولات لبنی و غیره را متوقف کنید. همچنین از مصرف رژیم غذایی با شاخص گلیسمی بالا که می تواند نقش مهمی در تشدید آکنه داشته باشد، خودداری کنید.

بهداشت را به خوبی رعایت کنید

صورت خود را با یک پاک کننده حاوی بنزوئیل پراکسید یا اسید سالیسیلیک بشویید تا کثیفی و چربی اضافی پاک شود. جوش ها را فشار ندهید و به آنها دست نزنید، چون ممکن است جای جوش را بدتر کند.

برای جلوگیری از جوش، صورت خود را حداقل دو بار در روز با صابون ملایم بشویید و از مصرف اسکراب و سایر محصولات خشن خودداری کنید. بهتر است از قرار گرفتن در معرض مستقیم آفتاب خودداری کنید و از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

از پوست صورت خود مراقبت کنید

برای پاکسازی پوست صورت خود از یک پاک کننده ملایم استفاده کنید تا ناخالصی ها را بدون از بین بردن چربی طبیعی پوست شما پاک می کند. تمیز کردن بیش از حد می تواند منجر به افزایش تولید سبوم شود که می تواند آکنه را تشدید کند.

لایه برداری منظم می تواند به پاکسازی سلول های مرده و باقی مانده های پوست کمک کند. با این حال، از لایه برداری بیش از حد خودداری کنید زیرا می تواند پوست را تحریک کند. به دنبال مرطوب کننده های غیر کومدون زا باشید که بدون انسداد منافذ پوست شما را آبرسانی می کنند.

داروهای بدون نسخه مصرف کنید

مصرف برخی از داروهای استاندارد OTC می توانند به شما در کاهش انتشار و علائم جوش کمک کنند، از جمله:

  • اسید سالیسیلیک: این آلفا هیدروکسی اسید به عنوان یک لایه بردار برای از بین بردن سلول های مرده پوست و ناخالصی های سطحی عمل می کند. مصرف آن از مسدود شدن منافذ پوست و ایجاد شکاف بیشتر جلوگیری می کند.
  • بنزوئیل پراکسید: این یکی از مواد اصلی در چندین پاک کننده و لوسیون ضد آکنه صورت است. بنزوئیل پراکسید وارد منافذ شما می شود تا چربی اضافی، کثیفی و عوامل ایجاد آکنه را از بین ببرد.
  • رتینوئیدها: مصرف رتینوئیدها به کاهش چربی اضافی، عفونت باکتریایی و سایر عوامل ایجاد کننده جوش از پوست شما کمک می کنند. متخصصان پوست همچنین این داروی قدرتمند را برای جلوگیری از تشکیل اسکار جوش و لکه بیشتر تجویز می کنند.

درمان های خانگی را امتحان کنید

چندین درمان خانگی برای کاهش آکنه وجود دارد که استفاده از سرکه سیب، درمان لک با روغن درخت چای، آلوئه ورا و عصاره چای سبز و مصرف مکمل روی مهمترین آنها است.

جدای از درمان های ذکر شده در بالا، کاهش استرس، خواب کافی، ورزش منظم و رژیم غذایی متعادل می تواند به کاهش مشکلات پوستی کمک کند. اگر وضعیت پوست شما در عرض 4 تا 6 هفته بهبود نیافت، مشورت با یک متخصص پوست را فراموش نکنید.

جایگزین های کره بادام زمینی چیست؟

به طور کلی مصرف که بادام زمینی در حد مناسب باعث بروز جوش و آکنه نمی شود. اما اگر متوجه شدید که کره بادام زمینی برای جوش صورت مضر است، می توانید از گزینه های جایگزین کره بادام زمینی در رژیم غذایی خود استفاده کنید، از جمله:

جایگزین های کره

چند گزینه از کره آجیل ماننده بادام، بادام هندی و کره ماکادمیا وجود دارند که برای آکنه بی خطر هستند. همه این کره های آجیل حاوی اسیدهای چرب امگا 6 کمتری هستند. از طرف دیگر، می‌توانید از کره بادام زمینی بدون شکر افزوده استفاده کنید.

جایگزین های پخت و پز و سالاد

همچنین می توانید از روغن زیتون، کره گیاهی، روغن نارگیل و روغن آووکادو به جای کره بادام زمینی در پخت و پز و به عنوان سس سالاد استفاده کنید. با این حال، مطمئن شوید که آنها بدون ناخالصی های روغن کانولا، روغن سویا و روغن کلزا باشد.

هنگامی که به دنبال گزینه های غذایی مناسب به جای کره بادام زمینی برای جوش هستید، به طور کلی کاهش مصرف گندم و غذاهای فرآوری شده ایده خوبی است. برخی از اجزای این غذاها می توانند باعث التهاب زیادی در بدن شوند و باکتری های خوب دستگاه گوارش را سرکوب کنند.

مقدار توصیه شده کره بادام زمینی چقدر است؟

مقدار توصیه شده کره بادام زمینی چقدر است؟-پرهلو

انتخاب و خرید کره بادام زمینی ارگانیک و پیروی از مصرف توصیه شده می تواند به وضعیت شما هنگام استفاده از کره بادام زمینی برای جوش صورت کمک کند. در صورت داشتن جوش، کره بادام زمینی را بدون شکر یا سایر شیرین کننده ها را انتخاب کنید. به دنبال یک لیست مواد تشکیل دهنده ساده باشید که فقط شامل بادام زمینی و نمک باشد. اکثر مردم می توانند روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی مصرف کنند که حدود 16 تا 32 گرم است.

نتیجه گیری درباره کره بادام زمینی برای جوش صورت

کره بادام زمینی می تواند بر بروز جوش تأثیر بگذارد زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 التهابی است. همچنین حاوی لکتین است که می تواند به روده آسیب برساند و باعث بروز آکنه شود. حتی قند اضافه شده کره بادام زمینی می تواند جوش ها را تحریک کند.

وقتی متوجه شدید که کره بادام زمینی شما باعث ایجاد آکنه می شود، مصرف کره بادام زمینی را متوقف کنید و جایگزین های غذایی مناسبی را انتخاب کنید. این امر مخصوصاً اگر پوست چرب دارید و مستعد جوش هستید بسیار مهم است. حتی می توانید هنگام خرید کره بادام زمینی با فروشگاه معتبر پرهلو اطلاعات بیشتری را در مورد طبیعی و ارگانیک بودن آن کسب کنید.

سوالات متداول درباره کره بادام زمینی برای جوش صورت

1. آیا خوردن بادام زمینی هم می تواند باعث آکنه شود؟

بله! مصرف بادام زمینی ممکن است باعث ایجاد جوش یا آکنه در برخی افراد مستعد شود.

2. آیا کره بادام زمینی برای پوست مستعد آکنه مضر است؟

کره بادام زمینی می تواند باعث ایجاد آکنه در برخی افراد شود، به خصوص اگر آنها مستعد جوش یا آکنه باشند. با این حال، واکنش ها در افراد مختلف متفاوت است.

3. آیا آکنه ناشی از مصرف کره بادام زمینی با سایر انواع آکنه متفاوت است؟

آکنه ناشی از مصرف کره بادام زمینی در درجه اول به رژیم غذایی مربوط می شود. علائم ممکن است شبیه به انواع دیگر آکنه باشد، اما محرک، در این مورد، مصرف محصولات بادام زمینی است.

ثبت نظر