کره بادام زمینی ساده

کره بادام زمینی ساده
کره بادام زمینی ساده از دسته کره های گیاهی است که در کنترل و تنظیم قند و فشار خون، رفع بیماری های پوستی، کمک به چاقی صورت، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها و کنترل وزن مورد استفاده قرار می گیرد. این خامه این روزها در بین مردم به ویژه بدن سازان و کسانی که به تناسب اندام خود فکر می‌کنند، محبوب شده است. بیش از یک سوم بادام زمینی‌های تمام دنیا صرف تهیه کره بادام زمینی می‌شود.
تخمین هزینه ارسال
ارسال به
*
*
روش ارسال
نام
تخمین تحویل کالا
قیمت
روش حمل و نقلی وجود ندارد
قیمت کالا:
125٬000 تومان
110٬000 تومان
معرفی

کره بادام زمینی ساده یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک منبع غذایی محبوب به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از کره بادام زمینی به دو صورت سنتی و تجاری در بازار یافت می شود. افرادی که به مصرف محصولات ارگانیک علاقه دارند، معمولا استفاده از کره بادام زمینی سنتی یا خانگی را ترجیح می دهند.

برای تولید کره بادام زمینی تجاری، ابتدا بادام زمینی ها در دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 60 دقیقه برشته می شوند. البته این برشته شدن تا حدی است که بادام زمینی ها کیفیت خود را از دست ندهند. سپس نوبت یه خنک کردن بادام زمینی های برشته شده می رسد.

پس از خنک شدن، بادام زمینی ها را خشک می کنند و برس می زنند تا پوست، هسته، گرد و غبار و سایر مواد خارجی موجود در قسمت بیرونی بادام زمینی از بین برود. سپس بادام زمینی های فرآوری شده را آسیاب می کنند و در نهایت بسته بندی آنها انجام می شود.

مهمترین نکته در خرید کره بادام زمینی، توجه به ترکیبات تشکیل دهنده و میزان قند و شکر آن است. پس اگر قصد خرید کره بادام زمینی باکیفیت و ارگانیک را دارید، این مقاله از پرهلو را تا انتها بخوانید و اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب کنید.

ارزش غذایی کره بادام زمینی ساده چیست؟

کره بادام زمینی ساده، سطح بالایی از پروتئین، چربی های غیر اشباع و بسیاری از انواع ویتامین ها و مواد معدنی را دارد. همچنین فیبرهای غذایی به وفور در کره بادام زمینی ساده یافت می شود. مصرف روزانه فیبرهای غذایی در حفظ سلامت دستگاه گوارش و بهبود هضم تاثیر بسیار زیادی دارد.

همچنین کره بادام زمینی دارای ویتامین های مختلف گروه B از جمله نیاسین، ریبوفلاوین، فولات و پیریدوکسین است. مصرف این ویتامین ها به عنوان یک فاکتور آنزیمی در متابولیسم انرژی به بدن کمک می کند. همچنین فسفر، منیزیوم، روی، پتاسیم و سلنیوم هم از جمله مواد معدنی موجود در کره بادام زمینی هستند که دریافت روزانه آنها در حفظ سلامت بدن بسیار ضروری است.

در نهایت کره بادام زمینی از منابع سرشار آنتی اکسیدان ها به شمار می رود. آنتی اکسیدان ها یکی از ترکیبات غذایی بسیار ضروری در حفظ سلامت بدن و پیشگییری از ابتلا به انواع سرطان ها هستند. جدول زیر تعدادی از مهمترین آنتی اکسدان های موجود در کره بادام زمینی را به شما نشان می دهد:

آنتی اکسیدان های موجود در کره بادام زمینیتاثیر آنها در سلامت بدن
توکوفرولمحافظت از سول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو
رزمارینیک اسیدکاهش التهاب سلولی
پلی فنلکمک به حفظ سلامت قلب و عروق
کوئریسینبهبود علائم آلرژی، تسکین علائم آسم

کدام نوع کره بادام زمینی برای مصرف بهتر است؟

کره های بادام زمینی انواع مختلفی مانند کره بادام زمینی شکلاتی، کره بادام زمینی رژیمی و حتی نوع ساده دارند و ارزش غذایی همه کره های بادام زمینی با هم یکسان نیست. امروزه بسیاری از کره های بادام زمینی که به صورت آماده در بازار وجود دارند، حاوی مواد افزودنی هستند که از ارزش غذایی آنها می کاهد.

کره های بادام زمینی که به صورت ارگانیک تولید می شوند بهترین نوع کره بادام زمینی ساده برای مصرف روزانه محسوب می شوند. در تولید کره های بادام زمینی ارگانیک به هیچ عنوان از مواد افزدنی مانند روغن، شیرین کننده ها و نمک برای افزایش طعم استفاده نمی شود. همچین در کره بادام زمینی ارگانیک هیچ گونه تثبیت کننده ای برای جلوگیری از جدا شدن روغن از کره وجود ندارد. به همین علت محصولات ارگانیک روز به روز محبوبیت بیشتری در میان مصرف کنندگان پیدا می کند.

کره بادام زمینی ارگانیک ساده و طبیعی | پرهلو

آیا کره بادام زمینی ساده می تواند جایگزین کره لبنی شود؟

کره بادام زمینی را می‌توانید در آشپزی یا منوهای غذایی خود به عنوان یک گزینه سالم و گیاهی به جای کره لبنی استفاده کنید. در کره بادام زمینی برخلاف کره لبنی، قندهایی مانند لاکتوز و گلوتن وجود ندارد. بنابراین کره بادام زمینی، به ویژه برای افرادی که به دلیل حساسیت یا مشکل عدم تحمل گلوکز نمی توانند از محصولات لبنی مانند کره و ماست استفاده کنند، بهترین جایگزین برای کره لبنی است.

کره بادام زمینی طعمی بسیار غنی دارد و می‌توانید آن را در بسیاری از غذاها و دسرها به عنوان جایگزین کره لبنی استفاده کنید. حتی نسبت به کره لبنی حاوی چربی اشباع بسیار کمتری است. اسیدهای چرب موجود در کره بادام زمینی از نوع غیر اشباع هستند و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کنند. همچنین کره بادام زمینی حاوی مواد مغذی گیاهی مانند فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها است، در حالیکه هیچ یک از این ترکیبات در کره لبنی وجود ندارد.

با این حال، در مورد کره بادام زمینی نیز مانند هر جایگزین غذای دیگری حتی کره بادام زمینی خامه ای ساده، توجه به میزان مصرف و ترکیبات موجود در محصول مهم است. زیرا نوع و برند محصول در کیفیت و ترکیبات کره بادام زمینی تفاوت‌هایی را ایجاد می کند. همچنین نکته مهم دیگر این است که در انتخاب بین کره بادام زمینی ساده و کره لبنی باید وضعیت سلامت و نیازهای غذایی خود را نیز مد نظر قرار بدهید.

کره بادام زمینی ساده را چگونه مصرف کنیم؟

کره بادام زمینی یک ماده بسیار مغذی است که به دلیل مواد معدنی و ویتامین های فراوان توصیه می شود حتما آن را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. روش های بسیار زیادی برای مصرف کره بادام زمینی ساده وجود دارد. با این حال اغلب افراد ترجیح می دهند کره بادام زمینی ساده را به عنوان یک وعده اصلی غذایی در هنگام صبح مصرف کنند. مصرف کره بادام زمینی در آغاز روز می تواند کالری مورد نیاز برای انجام فعالیت های روزمره شما را به راحتی تامین کند.

کره بادام زمینی طعم بسیار لذیذی دارد. بنابراین اگر جزء افرادی هستید که به مصرف میان وعده های غذایی علاقه زیادی دارید، می توانید از کره بادام زمینی به عنوان یک تنقلات سالم در میان وعده های غذایی خود استفاده کنید.

به طور کلی روش های استفاده از کره بادام زمینی در منوی غذایی روزانه بسیار متنوع است که برخی از مهمترین آنها را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

روش های استفاده از کره بادام زمینیمثال
تهیه سس هابرای طعم دار کردن انواع ساندویچ ها
به عنوان تزئینبرای انواع کیک، شیرینی و کوکی
وعده های اصلی غذاییهمراه با تکه های نان تست در وعده صبحانه
تهیه اسموتیمانند اسموتی کره بادام زمینی، موز و شیر
به عنوان تنقلاتهمراه با شکلات و یا میوه های مختلف

دستورالعمل و میزان مصرف کره بادام زمینی ارگانیک و طبیعی | پرهلو

آیا مصرف کره بادام زمینی باعث افزایش وزن می شود؟

در برخی از محصولات تجاری به کره بادام زمینی ساده شکر، نمک یا سایر افزودنی‌ها را اضافه می‌ کنند تا طعم نهایی کره بادام زمینی برای مصرف‌کننده مطلوب شود. در تولیدکره بادام زمینی حداقل 90٪ بادام زمینی و حداکثر 10٪ مواد افزودنی مانند روغن، شیرین کننده ها و نمک برای افزایش طعم و همچنین تثبیت کننده برای پیشگیری از جدا شدن روغن استفاده می شود. 

کره بادام زمینی ساده در هر 100 گرم نزدیک به 600 کیلوکالری انرژی تولید می کند. در نتیجه این ماده غذایی با وجود فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، به عنوان یک ماده غذایی پرکالری محسوب می شود. با این حال، این مساله دلیل قاطعی نیست که بخواهید کره بادام زمینی ساده را از برنامه غذایی خود حذف کنید. زیرا در مورد کره بادام زمینی نیز مانند سایر مواد غذایی نکته مهم رعایت اعتدال در مصرف است.

کره بادام زمینی چربی های خوب (اسیدهای چرب غیراشباع) فراوانی دارد که برای عملکرد سلول های مغز و سلول های عصبی بدن ضروری است. برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل، باید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید و از تمام گروههای غذایی در برنامه خود بگنجانید. بنابراین، اگر کره بادام زمینی طبیعی را در حد اعتدال مصرف کنید، با خطر افزایش وزن مواجه نمی شوید.

فوائد مصرف کره بادام زمینی ساده چیست؟

کره بادام زمینی یکی از مواد غذایی بسیار محبوب است که از آسیاب شدن دانه های تفت داده شده بادام زمینی به دست می آید. مصرف این ماده مغذی به دلیل داشتن مقادیر بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به تنهایی بخش عظیمی از نیازهای بدن به مواد مغذی را تامین کند. برخی از مهمترین فوائد مصرف بادام زمینی برای سلامت بدن، عبارتند از:

پیشگیری از پوکی استخوان

کره بادام زمینی ساده منبع خوبی از مس و کلسیم است. مصرف روزانه این دو ماده معدنی به حفظ سلامت استخوان و افزایش تراکم استخوانی بدن کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف مس و کلسیم کافی در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهد. همچنین کره بادام زمینی حاوی مقادیر قابل توجهی از منیزیم است که مصرف مقادیر کافی آن نقش مهمی در تشکیل و تراکم استخوان دارد.

افزایش سلامت قلب

کره بادام زمینی حاوی اسید چرب امگا 6 است. این اسید چرب باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) بدن می شود. علاوه بر این، بادام زمینی منبع طبیعی آرژنین است، اسید آمینه ای که با بهبود عملکرد عروق خونی، از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند. مطالعات نشان می دهد که خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی می‌تواند خطر کلی مرگ را تا ۲۱ درصد کاهش دهد. همچنین احتمال بروز بیماری‌های قلبی نیز تا ۳۸ درصد کاهش پیدا می کند.

حفظ سلامت دستگاه گوارش

کره بادام زمینی ساده یک منبع غنی از فیبرهای غذایی محسوب می شود که برای سلامت روده ها مفید است. مصرف فیبرهای غذایی به بهبود حرکات منظم روده کمک می کند و موجب پیشگیری از یبوست می شود. همچنین کره بادام زمینی حاوی پرو بیوتیک هایی است که باکتری های مفید روده را تغذیه می کنند و باعث حفظ سلامت سیستم گوارش بدن می شوند.

کاهش خطر ابتلا به دیابت

گره بادام زمینی حاوی ترکیباتی موسوم به اسید اولئیک است که مصرف آن مقاومت به انسولین بدن را کاهش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که محتوای امگا 6 موجود در کره بادام زمینی نیز در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نقش مهمی دارد.

پیشگیری از سرطان

بادام زمینی منبع عالی آنتی اکسیدان هایی مانند منگنز، ویتامین E و ویتامین های گروه B است. مصرف ورازنه این ترکیبات به ترمیم آسیب های سلولی در بدن کمک می کند و این اثر می تواند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان را کاهش دهد.

کره بادام زمینی ساده همچنین حاوی آنتی اکسیدانی با نام رسوراترول است که اثرات ضد سرطانی دارد و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و زوال شناختی را تا حد زیادی کاهش دهد.

حفظ سلامت عضلات

یک وعده کره بادام زمینی ساده (2 قاشق غذاخوری) می تواند 7 تا 8 گرم از پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کند. پروتئین یک ماکرومولکول ضروری است که بافت ها را ترمیم می کند و در حفظ سلامت ماهیچه ها و عضله سازی نقش مهمی دارد. همچنین کره بادام زمینی منبع غنی از پروتئین های گیاهی ارزشمند است که آن را به گزینه ای عالی برای به خصوص برای کمک به عضله سازی در ورزشکاران تبدیل می کند.

بهبود عملکرد مغز

کره بادام زمینی سرشار از تیامین (ویتامین B1) است که نقش مهمی در تبدیل غذا به انرژی برای مغز دارد. همچنین کره بادام زمینی دارای اسیدهای چرب ضروری است که مصرف آن موجب افزایش حافظه و بهبود عملکرد شناختی مغز می شود. در نهایت ویتامین E موجود در کره بادام زمینی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی از سلول های مغز در برابر آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت می کند.

مهمترین مزایای مصرف کره بادام زمینی طبیعی | پرهلو

سخن آخر برای کره بادام زمینی ساده

کره بادام زمینی یکی از مواد غذایی محبوب با ارزش غذایی بالا است. مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی ساده می تواند بخش زیادی از نیازهای غذایی بدن به ویتامین ها، پروتئین ها و اسیدهای چرب امگا 6 را تامین کند. برای استفاده از مزایای فراوان کره بادام زمینی می توانید آن را به روش های مختلف در منوی غذایی روزانه خود بگنجانید.

خرید بهترین نوع کره بادام زمینی می تواند تاثیر بسیار زیادی در میزان مزایا و خواص آن داشته باشد. برای همین توصیه می شود در خرید نوع کره بادام زمینی دقت کنید و به دنبال انتخاب بهترین و مناسب ترین آنها باشید. حتی می توانید برای خرید و اطلاع قیمت کره بادام زمینی ساده با فروشگاه های غذایی معتبری مانند پرهلو تماس بگیرید.

سوالات متداول در کره بادام زمینی ساده

1. کره بادام زمینی چقدر ماندگاری دارد؟

کره بادام زمینی در صورت پلمب بودن بسته در حدود 6 تا 9 ماه سالم می ماند. اما کره بادام زمینی باز شده بهتر است بین 2 تا 3 ماه مصرف شود.

2. بهترین روش نگهداری کره بادام زمینی ساده چیست؟

برای ماندگاری طولانی مدت کره بادام زمینی، بهتر است که آن را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب یا وسایل گرمازا نگهداری کنید.

3. آیا می توان از کره بادام زمینی در رژیم کتوژنیک استفاده کرد؟

بله، کره بادام زمینی با رژیم غذایی کتوژنیک که یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب محسوب می شود کاملا همخوانی دارد.