6 ترفند جالب برای اینکه با ارده چی درست کنم؟

1403 فروردین 24, جمعه
6 ترفند جالب برای اینکه با ارده چی درست کنم؟

شاید برای شما هم سوال باشد که با ارده چی درست کنم؟ چرا که ارده کنجد با طعم گس و بافتی که دارد ممکن است روش مصرف خاص خودش را داشته باشد. حتی در ترکیب با برخی مواد غذایی، می تواند مزه آن را تغییر دهد. برای همین، اکثر افراد به دنبال این هستند که با ارده چی درست کنیم؟ بهترین ترفند مصرف ارده در رژیم غذایی چیست؟

ارده یا تاهینی به دلیل طعم غنی و مغزی و ارزش غذایی آن شناخته شده است. این منبع عالی از پروتئین، فیبر، چربی های سالم و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، منیزیم و آهن است. پس اگر به دنبال انتخاب یک رژیم غذایی مناسب، قیمت ارده و پاسخ مناسبی در با ارده چی درست کنم هستید، این مقاله از پرهلو را از دست ندهید.

 خرید بهترین ارده سنگی از پرهلو یعنی توجه به سلامت بدن شما - پرهلو

چالش با ارده چی درست کنم، چیست؟

ارده از دانه‌های کنجد بوداده و مخلوط شده با روغن تهیه می شود. رایج ترین روش استفاده از ارده، شامل استفاده از آن به عنوان میان وعده و صبحانه است. اما روش های مختلف زیادی برای مصرف ارده در رژیم غذایی وجود دارند. چرا که ارده یک مواد غذایی همکاره است که می توانید از آن در ترکیب با مواد غذایی مختلفی از دسر، شیرینی و حتی سس سالاد استفاده کنید.

اما چالش های مختلفی در زمینه اینکه با ارده چی درست کنم وجود دارند، از جمله:

  • برخی از افراد ممکن است هنوز از روش های جدید و متنوع مصرف ارده در رژیم غذایی مطلع نباشند!
  • مصرف ارده در ترکیب با برخی غذاها ممکن است طعم و رنگ آن را تغییر دهد و برای همین اکثر افراد نمی دانند که با ارده چی درست کنند تا رنگ و طعم غذا تغییر نکند.
  • ارده حاوی مقدار زیادی کالری است و برای همین برخی افراد از مصرف آن در رژیم غذایی خودداری می کنند. حتی نمی دانند که با ارده چی درست کنند که میزان کالری آن را کاهش دهند.

این در حالی است که ارده می‌تواند به عنوان یک جایگزین برای کره یا روغن در تهیه شیرینی‌ها مانند کوکی‌ها، کیک‌ها و بیسکویت‌ها استفاده شود.

در کل، ارده به عنوان یک ماده چربی متنوع و با طعم خاص، می‌تواند در تهیه انواع غذاها و دسرها به عنوان یک افزودنی مورد استفاده قرار بگیرد. البته مانند هر ماده چربی دیگر، بهتر است میزان مصرف از ارده را رعایت کنید.

مهمترین نکات غذایی برای با ارده چی درست کنم؟

ارده کنجد یکی از گزینه های جایگیزین مناسب برای افرادی است که به سایر مواد مشابه مانند کره بادام زمینی حساسیت دارند. از طرفی هم، مصرف ارده به غذای شما بافت خامه ای و طعم آجیلی خاصی می دهد. حتی مملو از فواید تغذیه ای تاهینی یک ماده مغذی سرشار از چربی های سالم، پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. اما در انتخاب اینکه با ارده چی درست کنم، باید به برخی از مهمترین نکات آن توجه کنید، از جمله:

  • ارده را خوب به هم بزنید. گاهی اوقات روغن تاهینی می‌تواند در شیشه جدا شود، پس حتماً قبل از استفاده آن را خوب هم بزنید تا روغن و خمیر کنجد کاملاً مخلوط شوند.
  • غلظت آن را بررسی کنید. بسته به دستور پخت، ممکن است لازم باشد قوام تاهینی را با اضافه کردن آب یا روغن بیشتر تنظیم کنید تا رقیق شود.
  • از آن به عنوان چاشنی استفاده کنید. از ارده می توان به عنوان چاشنی برای افزودن طعم کنجد مغزدار به غذاها، مانند سس روی سبزیجات بوداده، یا مخلوط با لیمو و سیر به عنوان سس برای گوشت های کبابی استفاده کرد.
  • به درستی از ارده نگهداری کنید. ارده باید در جای خشک و خنک نگهداری شود و در صورت نگهداری مناسب تا شش ماه ماندگاری دارد. همچنین می توان آن را برای ماندگاری بیشتر در یخچال نگهداری کرد.

6 ترفند برای با ارده چی درست کنم؟

برخی افراد هنگام خرید ارده به این فکر می کنند که چرا باید ارده بخرم؟ اصلا با ارده چی درست کنم؟ این در حالی است که دستور العمل های غذایی زیادی برای ارده کنجد یا تاهینی وجود دارند که مهمترین آنها عبارتند از:

برای یک رژیم غذایی سالم، مهمترین ترکیبات غذایی با ارده را بشناسید | پرهلو

نان تست با ارده کنجد

استفاده از نان تست با ارده کنجد یکی از خوشمزه ترین و در عین حال راحت ترین روش مصرف ارده است. در این روش می توانید نان تست را برش داده و روی هر برش ارده کنجد را مالیده و سرو کنید. استفاده از نان تست با راده باعث می‌شود نان تست شما طعم و عطر مطلوبی داشته باشد.

شیرینی کنجدی با ارده کنجد

از ارده کنجد برای تهیه انواع شیرینی های کنجدی مورد استفاده قرار می گیرد. مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی با ارده شامل آرد، شکر، کنجد، ارده کنجد، وانیل هستند. آرد، شکر و کنجد را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ارده کنجد و وانیل را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک تست خمیری کنجدی بدهد. خمیر را در قالب‌های دلخواه بریزید و درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از پخت، شیرینی کنجدی آماده است.

هوموس سیر و نخود با ارده

یکی از میان وعده های خوشمزه با ارده، هوموس سیر و نخود با ارده است. پس اگر هنوز هم به دنبال این هستید که با ارده چی درست کنم که هم خوشمزه و هم حاوی عطر و بوی قوی باشد، بهتر است این دستور العمل غذایی را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز برای هوموس سیر و نخود با اردهمیزان مواد مورد نیاز
نخود خشک1 پیمانه
ارده1/4 پیمانه
روغن زیتون1/4 پیمانه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه خرد شده
نمکبه میزان لازم
  1. نخود را در آب جوش بریزید و به مدت 1 تا 2 ساعت بجوشانید تا نرم شود. سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا خنک شود.
  2. نخود را به همراه تاهینی، روغن زیتون، آبلیمو، سیر خرد شده و نمک در یک میکسر بریزید.
  3. همه مواد را تا زمانی که تبدیل به یک خمیر نرم و یکدست شوند، مخلوط کنید. اگر خمیر خیلی خشک به نظر می‌رسد، می‌توانید کمی آب یا روغن زیتون اضافه کنید.
  4. خمیر را در یک بشقاب بریزید و با یک قاشق صاف یا چنگال، صاف کنید.
  5. هوموس را در یخچال حداقل 1 ساعت قبل از سرو سرد کنید تا طعم‌ها به هم ادغام و خنک و خوشمزه شود.
  6. هوموس سیر بو داده خانگی را با نان تست، نان لواش، سبزیجات تازه یا هر چیز دلخواه دیگر سرو کنید.

اکنون شما می‌توانید این دیپ سیر بو داده خانگی خوشمزه را در مهمانی‌ها، مجالس یا به عنوان میان وعده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

میلک شیک ارده

میلک شیک تهیه شده از ارده یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه این میلک شیک عبارتند از:

  • 2 پیمانه شیر سرد
  • 2 قاشق غذاخوری تاهینی (خمیر دانه کنجد)
  • 2 قاشق غذاخوری عسل یا شکر (برای شیرین کردن به طعم خودتان)
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • چیپس شکلات یا پودر کاکائو (برای تزیین، اختیاری)

برای تهیه میلک شیک ارده، در یک میکسر، شیر سرد، تاهینی، عسل یا شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید. میکسر را روشن کرده و تمام مواد را تا زمانی که مخلوط کاملاً صاف و خمیری شود، میکس کنید. کمی نمک به میلک شیک اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. به سلیقه خودتان میلک شیک را با عسل یا شکر شیرین کنید. سپس میلک شیک را در لیوان‌ بریزید و در صورت تمایل، با چیپس شکلات یا پودر کاکائو روی آن تزیین کنید. میلک شیک را با یک قاشق چایخوری آرام و دلپذیر هم بزنید تا حباب‌های هوا از بین بروند و سطح آن صاف شود. میلک شیک ارده را سرد یا با کمی یخ سرو کنید.

استفاده از ارده برای میلک شیک یکی از بهترین ترفند برای این است که با ارده چی درست کنم؟ | پرهلو

سس ارده برای فلافل

سس ارده یک نوع سس لبنانی ساده و خوشمزه است که در دستور غذایی برای تهیه اکثر سس های خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از خوشمزه ترین نوع این سس، سس ارده برای فلافل است که یک انتخاب عالی برای افزودن طعم لذیذ و آجیلی به انواع غذاها محسوب می شود.

مواد لازم در سس ارده برای فلافلمقدار
ارده1/2 پیمانه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه خرد شده
آببه میزان لازم (تقریباً 1/4 تا 1/2 پیمانه)

ارده را در یک کاسه بریزید و آبلیمو، سیر خرد شده و آب را به خمیر تاهینی اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق یا همزن دستی، تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید. اگر سس خیلی غلیظ به نظر می‌رسد، می‌توانید آب بیشتری اضافه کنید تا به قوام مطلوب برسد. سس تاهینی را در یخچال حداقل 30 دقیقه قرار دهید تا طعم‌ها به هم ادغام و خنک شود. از این سس هم می توانید برای خوشمزه کردن فلافل و هم سایر ترکیبات غذایی خود استفاده کنید.

سس ارده با ماست

یکی دیگر از ترکیبات خوشمزه که با سس ارده می توانید درست کنید و در لیست با ارده چی درست کنم قرار دارد، سس ارده با ماست است. سس ارده با ماست یکی از سس‌های پرطرفدار در خیلی از فرهنگ‌ها است و معمولاً با فلافل، سبزیجات، سالاد و غذاهای مشابه استفاده می‌شود. این سس تازگی و خنکی بیشتری به غذاها اضافه می‌کند و طعم خوبی به آنها می‌دهد.

مواد لازم در سس ارده با ماستمیزان آن
ارده2 پیمانه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه خرد شده
آببه میزان لازم (تقریباً 1/4 تا 1/2 پیمانه)
ماست یونانی و یا کم چرب1 پیمانه
گشنیز تازهبرای تزئین (اختیاری)

در یک کاسه، ماست را قرار دهید و ارده را به آن اضافه کنید. آبلیمو را همراه با سیر خرد شده به ماست و ارده اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق یا همزن دستی، تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود. نمک را به میزان لازم اضافه کنید. اگر دوست دارید می‌توانید با اضافه کردن بیشتر آبلیمو یا سیر بیشتر، مزه آن را کمی تندتر کنید. سس را در یخچال حداقل 30 دقیقه قرار دهید تا خنک و طعم‌ها به هم ادغام شوند. قبل از سرو، می‌توانید سس را با گشنیز تازه تزئین کنید.

برای سالاد، با ارده چی درست کنم؟

سالاد تهیه شده با ارده، واقعاً یک غذای خوشمزه و محبوب است و ممکن است به چندین شکل مختلف سرو شود. اما اکثر افراد طرز تهیه درست و مناسب ارده برای سالاد را نمی دانند و دائما به دنبال این موضوع هستند که برای سالاد، با ارده چی درست کنم؟ یکی از بهترین دستورالعمل غذایی سالاد ارده را در این قسمت مقاله آورده ایم:

مواد لازم:

  • 1 خیار، خرد شده به صورت مکعبی
  • 2 گوجه فرنگی، خرد شده به صورت مکعبی
  • 1 فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد شده به صورت مکعبی
  • 1/2 پیاز کوچک، خرد شده به صورت ریز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نمک و فلفل به طعم
  • سس ارده به میزان لازم

برای تهیه سالاد ارده، در یک کاسه بزرگ، خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز را به صورت خرد شده اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل را به مواد خرد شده اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. سس تاهینی را به مواد سالاد اضافه کنید و مجدداً همه چیز را مخلوط کنید تا تمام مواد به خوبی پوشیده شوند. سالاد تاهینی را در یخچال حداقل 30 دقیقه قرار دهید تا طعم‌ها به هم ترکیب و خنک شود. شما می‌توانید سالاد تاهینی را به تنهایی و یا همراه با برنج سرو کنید. می‌توانید سالاد تاهینی را با تخمه خرد شده، گشنیز تازه یا نعناع خشک تزئین کنید.

برای سالاد با ارده چی درست کنم؟ | پرهلو

سالاد شاورما مرغ و سس ارده

یکی دیگر از سالاد های خوشمزه ارده، استفاده از آن برای تهیه سالاد شاورما است. سالاد خاورمیانه‌ای با شاورما مرغ و سس تاهینی یک ترکیب خوشمزه و محبوب است.

مواد لازم شاورما مرغ:

  • 2 عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، به صورت نیم‌اندازه شده
  • 2 قاشق غذاخوری زیتون روغن
  • 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری زعفران
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • نمک و فلفل به طعم

مواد لازم سالاد:

  • 1 عدد کاهو، خرد شده
  • 2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
  • 1 عدد پیاز قرمز، خرد شده به صورت ریز
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای، خلال شده
  • سس تاهینی به میزان لازم

روش تهیه شاورما مرغ در یک کاسه، زیتون روغن، پاپریکا، زعفران، زیره، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به صورت نیم‌اندازه شده به آن اضافه کنید و به طور یکنواخت ترکیب شوند. می‌توانید مرغ را به مدت حداقل 30 دقیقه یا تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب با هم ترکیب شود. مرغ را در یک ماهیتابه تابه یا گریل پخته و به صورت ریز خرد کنید.

برای تهیه سالاد ارده آن در یک کاسه بزرگ، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را با هم مخلوط کنید. سس تاهینی را به مواد سالاد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد پوشیده شوند. مرغ پخته شده را به سالاد اضافه و همه چیز را مخلوط کنید. سالاد را در یخچال حداقل 30 دقیقه قرار دهید تا طعم‌ها به هم ترکیب و خنک شود.

این سالاد یک گزینه عالی برای وعده‌های ناهار یا شام است و می‌توانید آن را به دلخواه خود تغییر دهید و طعم های دیگری را به آن اضافه کنید. لبنیات مانند پنیر فتا، زیتون، خرما، و لوبیا سیاه هم می‌توانند به سالاد سالاد شاورما مرغ و سس ارده اضافه شوند.

سخن آخر برای با ارده چی درست کنم؟

نحوه و میزان مصرف ارده در رژیم غذایی یک موضوع مورد بحث است که بسته به نوع رژیم و وضعیت سلامت فرد، می‌تواند متفاوت باشد. برای همین اکثر افراد با این چالش روبرو هستند که با ارده چی درست کنم؟ این در حالی است که انواع ارده، کاربردهای مختلفی دارند و در تهیه غذاها، شیرینی‌ها و دسرها استفاده می‌شوند و به خاطر طعم دلپذیر و بافتی که به غذاها می‌دهند، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارند. از طرفی هم، دستورالعمل های زیادی برای درست کردن انواع میان وعده، دسر و سس با ارده وجود دارند.

اما مهمترین نکته در تهیه ترکیبات غذایی با ارده، توجه به نوع ارده خوراکی است. چرا که خرید ارده با کیفیت و سالم می تواند تاثیر بسیار زیادی در طعم و مزه غذا داشته باشد. برای همین اگر می خواهید بهترین ترکیبات غذایی با ارده را تهیه کنید، حتما در خرید ارده دقت کرده و بهترین و با کیفیت ترین نوع آن را از فروشگاه های معتبری مانند پرهلو خریداری کنید.

مطمئنا، خرید محصول باکیفیت و سالم می تواند بهترین راه برای بهبود سلامتی و پیشگیری از انواع بیماری ها باشد.

سوالات متداول برای با ارده چی درست کنیم؟

1. آیا می‌توان از ارده در تهیه غذاهای خام استفاده کرد؟

بله، می‌توانید از ارده در تهیه غذاهای خام و سرد مانند سالاد‌ها و سس‌ها استفاده کنید.

2. آیا می‌توانم از ارده به جای روغن در طبخ استفاده کنم؟

بله، در برخی از دستورها می‌توانید از ارده به جای روغن در طبخ استفاده کنید. اما باید توجه داشته باشید که ارده حاوی چربی بیشتری است، بنابراین مقدار استفاده آن را کاهش دهید.

3. آیا می‌توانم از ارده در تهیه نان خانگی استفاده کنم؟

بله، می‌توانید از ارده در تهیه نان خانگی استفاده کنید. ارده به نان عطر و طعم خوبی می‌دهد و باعث می‌شود نان خوشمزه‌تر شود.

ثبت نظر