ارده برای استخوان و رژیم غذایی تقویت استخوان با ارده
- رژیم غذایی برای تقویت استخوان
- تاثیر ارده در سلامت استخوان
- نحوه مصرف ارده برای استخوان و سلامت آنها
- تاثیر ارده در رشد استخوان کودکان
- تاثیر ارده در پیشگیری از پوکی استخوان
- بهترین ارده برای استخوان
- سخن آخر در ارده و تقویت استخوان بدن
- سوالات متداول در ارده برای استخوان
مزایا و خواص ارده برای استخوان بیشتر به ترکیبات مقوی آن مربوط می شود. چرا که ارزش غذایی ارده تهیه شده از روغن کنجد به قدری است که می تواند مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت و سلامت استخوان ها را تا حدودی تامین کنند.
عوامل زیادی بر سلامت استخوان ها تأثیر می گذارند. کمبود کلسیم می تواند منجر به ضعیف شدن استخوان ها شود. حتی خطر پوکی آنها را افزایش دهد. اما رعایت یک رژیم غذایی استخوانی سالم با مصرف مقدار مناسب کلسیم می تواند سلامت و عملکرد آنها را تقویت کند.
مواد غذایی زیادی را می توانید در رژیم غذایی خود اضافه کنید که میزان کلسیم مورد نیاز بدن را تامین کند. یکی از این ترکیبات، ارده برای استخوان است. اما مصرف ارده، چه مزایای برای سلامت استخوان ها دارد؟ یا ارده چگونه از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ اینها مواردی هستند که برای اطلاع از قیمت ارده، سعی کرده ایم در این مقاله از پرهلو، به آنها بپردازیم و ارزش اصلی ارده در رژیم غذایی را مورد بررسی قرار دهیم.
رژیم غذایی برای تقویت استخوان
داشتن استخوان قوی و سالم، باعث سلامت کلی بدن می شوند. چرا که استخوانهای قوی و سالم بخش مهمی از بدن سالم هستند که به ما این امکان را میدهند تا با افزایش سن از پوکی استخوان جلوگیری کنیم .از طرفی هم، مصرف انواع لبنیات و مواد غذایی حاوی کلسیم می توانند تاثیر زیادی در تقویت و عملکرد استخوان های بدن داشته باشند. 99 درصد کلسیم بدن ما در استخوان های ما ذخیره می شود.
برای همین اگر به دنبال بهترین رژیم غذایی برای تقویت و سلامت استخوان خود هستید باید ترکیبات موثر در تامین کلسیم بدن را بشناسید. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
ساردین برای سلامت استخوان
چربیهای سالم امگا 3 موجود در ساردین برای آرتریت و بیماریهای قلبی مفید هستند. از طرفی هم بررسی ها نشان می دهد که چربیهای امگا 3 موجود در ساردین ممکن است از ضعف و تحلیل رفتن استخوان ها جلوگیری کنند. ساردین همچنین منبع خوبی از ویتامین D است که در جذب کلسیم برای ساختن استخوانهای قوی تاثیر بسیار زیادی دارد.
اسفناج برای سلامت استخوان ها
سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، منابع گیاهی بسیار مناسبی برای کلسیم هستند. مصرف انها با تامین ویتامین های مقوی برای بدن مانند منیزیم، ویتامین K، ویتامین C و فیتونوترینتها می توانند برای سلامت استخوان و تقویت آنها موثر باشد. ویتامین K کمی یکی از اجزای مهم اسفناج است، زیرا نشان داده شده است که کمبود این ویتامین می تواند خطر پوکی استخوان را تا حدود زیادی افزایش دهد. نصف فنجان اسفناج پخته شده 500 درصد نیاز روزانه شما به ویتامین K را تامین می کند.
آجیل برای سلامت استخوان ها
آجیل نه تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل داشتن ویتامین های ضروری، مواد معدنی و چربی های سالم می توانند برای تقویت استخوان ها مناسب باشند. به طور مثال بادام منبع فوق العاده ای از مواد معدنی منیزیم است. حتی مصرف انواع کره مانند کره پسته می تواند تاثیر زیادی در جلوگیری از پوکی استخوان داشته باشد. پسته سرشار از منیزیم، پتاسیم و ویتامین B6 است.
ارده در رژیم غذایی استخوان
ارده یا همان تاهینی یک خوراکی غنی و خوش طعم است که از دانه های کنجد آسیاب شده تهیه می شود. تاهینی با طعمی خامه ای شبیه به کره بادام زمینی سرشار از چربی های سالم و کلسیم است. برای همین جایگاه ویژه ای در رژیم غذیی برای استخوان دارد. تنها یک قاشق غذاخوری تاهینی 66 میلی گرم کلسیم را در یک وعده غذایی بدون لبنیات و سویا را تامین می کند. پس اگر به لبینات و یا سویا حساسیت دارید، مصرف ارده می تواند یکی از گزینه های جایگزین مناسب برای شما در رژیم غذایی باشد.
ارده برای استخوان، سرشار از مواد مغذی دیگری از جمله آهن، ویتامین های B، منیزیم و پروتئین است که به سلامت سیستم اسکلتی عضلانی کمک می کند. کلسیم موجود در تاهین به تقویت استخوان ها، کاهش اضطراب و حتی کنترل وزن کمک می کند.
رعایت رژیم غذایی استخوان و انتخاب ترکیبات سالم می تواند از بروز پوکی استخوان و ضعیف شدن آنها جلوگیری کند. پس اگر نگران بروز انواع بیماری های استخوان با افزایش سن خود هستید، بهتر است از همین الان به دنبال رعایت رژیم غذایی مناسب و ترکیبات مقوی مانند ارده برای پوکی استخوان باشید.
تاثیر ارده در سلامت استخوان
ارده از ترکیبات غذایی و مواد معدنی مختلفی تشکیل شده است که برخی از آنها می تواند تاثیر زیادی در سلامت استخوان بدن داشته باشد. برخی از مواد موثر در ارده برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان، عبارتند از:
- کلسیم: ارده از روغن کنجد تهیه شده که یک منبع خوب کلسیم است. کلسیم از مواد معدنی ضروری و مهم برای سلامت استخوان است که در رشد و تقویت استخوانها نقش بسیار مهمی دارد.
- مواد معدنی مفید: روغن کنجد حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، مس و منیزیم است. این مواد معدنی نیز برای حفظ سلامت استخوانها ضروری هستند.
- اسیدهای چرب اساسی: اسیدهای چرب اساسی مانند اسید آلفا لینولنیک (ALA) که در روغن کنجد یافت میشود، ممکن است به بهبود سلامت استخوانها کمک کند. این اسیدها می توانند در فرایندهای التیام استخوان و حفظ ترکیب استخوانها نقش داشته باشند.
- ضد التهاب طبیعی: روغن کنجد حاوی ترکیبات ضد التهابی مانند فلاونوئیدها، استیرولها و توکوترینولها است. این ترکیبات ممکن است در کاهش التهاب و حفظ سلامت استخوانها موثر باشند.
اگر چه مصرف ارده می تواند مزایای زیادی برای سلامتی بدن و حتی سیستم اسکلتی بدن داشته باشد، اما توجه به کیفیت و طبیعی بودن نوع ارده می تواند تاثیر زیادی در مزایای آن داشته باشد. پس اگر به دنبال رعایت یک رژیم غذایی سالم برای بهبود سیسیتم اسکلتی و استخوان های خود هستید، بهتر است در انتخاب نوع ارده دقت کنید. به دنبال انواع مختلف طبیعی و ارگانیک ارده باشید.
نحوه مصرف ارده برای استخوان و سلامت آنها
یکی از عوامل موثر در مزایا و خواص ارده برای سلامت و تقویت استخوان، توجه به نحوه و میزان مصرف آن است. چرا که مصرف بیش از حد ارده برای استخوان هم ممکن است با عوارض زیادی همراه باشد که یکی از مهمترین آنها چاقی و افزایش وزن است. اما راهکارهای موثری برای مصرف مناسب تر و موثرتر ارده در رژیم غذایی استخوان وجود دارند که مهمترین آنها عبارتند از:
- افزودن به ترکیبات غذایی: اگر به دنبال مزایای ارده برای استخوان های خود هستید می توانید آن را به عنوان یک افزودنی طبیعی به سایر ترکیبات غذایی خود اضافه کنید. میتوانید از آن به عنوان تزئین برای سالات، سسها یا سوپها استفاده کنید.
- سالادها: ارده میتواند به سالادها طعم و مزه جدیدی بدهد. اضافه کردن آن به سالادها به عنوان یک منبع اسیدهای چرب اساسی و مواد معدنی مفید برای سلامت استخوان، گزینه بسیار مناسبی است.
- مکمل در رژیم غذایی: میتوانید ارده را به عنوان یک مکمل در رژیم غذایی خود استفاده کنید. از آن به عنوان یک منبع مواد معدنی و اسیدهای چرب اساسی در رژیم غذایی روزانه خود بهرهمند شوید.
تاثیر ارده در رشد استخوان کودکان
همانطور که گفتیم، ارده حاوی مقدار قابل توجهی از پروتئین و کلسیم است. این ترکیبات می تواند تاثیر بسیار زیادی در رشد استخوان ها و تقویت عضله ها داشته باشند. اگر به دنبال یک مواد مغذی و مقوی برای تامین کلسیم مورد نیاز در کودکان خود هستید، می توانید ارده را به رژیم غذایی آنها اضافه کنید.
چرا که ارده تهیه شده از روغن کنجد، حاوی مقدار زیادی پروتین است که می تواند در عضله سازی موثر باشد. برای همین اکثر ورزشکاران برای تقویت عضله های خود از پودرهای پروتئینی استفاده می کنند. برای همین، ارده می تواند جایگزین مناسبی برای پروتئین در کودکانی باشد که گوشت و غذاهای حیوانی نمی خورند.
تاثیر ارده در پیشگیری از پوکی استخوان
یکی از مهمترین عوارض افزایش سن و تضعیف استخوان، پوکی آنها است که شیوع بسیار زیادی در بین زنان دارد. بررسی ها نشان می دهد که علت اصلی بروز این وضعیت به کمبود کلسیم و ضعف توده استخوانی مربوط می شود. با اینکه هنوز هیچ راهکار موثری برای درمان آن تشخیص داده نشده است، اما خوشبختانه روش های زیادی برای پیشگیری از آن وجود دارند.
نتایج بررسی ها نشان داده که مصرف رژیم غذایی حاوی کلسیم زیادی می تواند از بروز پوکی استخوان در سنین بالا پیشگیری کند. این در حالی است که ترکیبات غذایی زیادی حاوی کلسیم هستند که یکی از سالم و طبیعی ترین نوع آن، ارده تهیه شده از روغن کنجد است.
املاح معدنی داخل ارده برای پوکی استخوان | توضیح |
---|---|
کلسیم | تقویت استخوان ها، افزایش قدرت و کشش در رگهای خونی، استخوانها و مفاصل |
مس | پیشگیری از تحلیل رفتن استخوانها |
منیزیم | بهبود وضعیت خونرسانی به بافت استخوانی |
روی | جلوگیری از نرمی استخوان |
ویتامینهای گروه B و ویتامین E | جذب بهتر کلسیم و سایر املاح معدنی ضروری |
بهترین ارده برای استخوان
مصرف ترکیبات غذایی سالم و ارگانیک، خواص بهتر و بیشتری برای سلامتی بدن دارند. برای همین همیشه توصیه می شود که در خرید ترکیبات غذایی، حتما از نوع مواد اولیه و سالم بودن آنها مطمئن شوید. چرا که مصرف مواد غذایی تقلبی با مواد نگهدارنده و حاوی مواد طعم دهنده می تواند باعث بروز عوارض زیادی در بدن شود. یکی از مهمترین عوارض مصرف آنها، چاقی بیش از حد است که اضافه وزن به نوبه خودش می تواند تهدید جدی برای سلامت عضلات و استخوان های بدن باشد.
پس اگر به دنبال خرید ارده برای استخوان خود و پیشگیری از کمبود کلسیم در بدن تان هستید، بهتر است به برچسب روی آنها دقت کرده و انواعی را خریداری کنید که فاقد مواد نگهدارنده باشند. حتی توصیه می شود محصولات غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاه های غذایی معتبری مانند پرهلو خریداری کنید تا از کیفیت و سالم بودن آن مطمئن باشید. هر چه، ارده ای که خریداری می کنید، خالص تر و حاوی ترکیبات معدنی بیشتری باشد، می تواند تاثیر بهتری در سلامت استخوان شما داشته باشد.
سخن آخر در ارده و تقویت استخوان بدن
ارده تهیه شده از دانه های کنجد سفید، حاوی ترکیبات زیادی مانند کلسیم، زینک، مس، منیزیم، منگنز، روی، مولیبدن و سلنیوم است.هر یک از این مواد معدنی می توانند تاثیر زیادی برای سلامت و تقویت استخوان های بدن داشته باشند. از این رو، می توانیم نتیجه بگیریم که ارده مزایا و خواص بسیار زیادی برای استخوان دارد که پیشگیری از پوکی استخوان در پیری یکی از مهمترین آنها است.
اما انتخاب نوع ارده برای استخوان به عوامل زیادی مانند کیفیت و ترکیبات تشکیل دهنده آن بستگی دارد. ضمن اینکه باید به نحوه و میزان مصرف ارده در رژیم غذایی خود توجه زیادی داشته باشید. پس اگر به دنبال ارده باکیفیت و سالم و نحوه خرید و حتی ارسال آن هستید می توانید سری به فروشگاه غذایی پرهلو بزنید و سفارش خود را ثبت کنید.
سوالات متداول در ارده برای استخوان
1. آیا مصرف ارده برای استخوان عوارض دارد؟
مصرف بیش از حد هر ماده غذایی ممکن است با عوارضی همراه باشد. برای همین مصرف زیاد ارده هم می تواند باعث چاقی و یا افزایش وزن در برخی افراد شود.
2. آیا بیماران دیابتی می توانند از ارده برای تقویت استخوان خود استفاده کنند؟
بله! بیماران دیابتی با توجه به میزان و نحوه مصرف خود می توانند از ارده در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
3. چرا مصرف ارده در رژیم غذایی سالمندان مهم است؟
ارده با دارا بودن برخی ترکیبات معدنی خاص می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی در سالمندان شود. ضمن اینکه ارده حاوی مقدار زیادی کلسیم است که مصرف آن می تواند از سلامت و تقویت استخوان ها حمایت کند.