کاربرد پودر زنجبیل در آشپزی بسیار متنوع است. پودر ادویه زنجبیل برای تهیه انواع نوشیدنیها و بهعنوان ادویهای تند در آمادهسازی کیکها، دسرها و غذاها کاربرد دارد.
آشپزی با پودر زنجبیل به دلیل ترکیب راحت آن با سایر ادویهها بسیار آسان و لذتبخش است.
زنجبیل را به آسانی میتوان با گشنیز، زیره، سیر، زردچوبه و خردل در غذاهای طعمدار بهکاربرد. علاوه بر این در دستورهای غذایی تند، زنجبیل در کنار دارچین و میخک، طعمی منحصر بهفرد ایجاد میکند.
انواع کیکها و بیسکوییتها، نان، کلوچه، پودینگ، مربا، میوهها و نوشیدنیهای گیاهی با حضور زنجبیل خوشطعمتر خواهند شد.