دارچین یکی از خوشمزهترین و سالمترین ادویههای روی کره زمین است و برای کاهش سردی و گرم شدن بدن و هضم موثر غذا مفید است؛ ضمن اینکه مفرح و شادی بخش است.
دارچین مانند زنجبیل، میخک و جوز هندی دارای خاصیت گرم کننده است. یکی از خواص دارچین این است که جریان خون را افزایش میدهد و دمای بدن را بالا میبرد. ترکیبات موجود در دارچین مانع از ایجاد پروتئین تاو در مغز میشوند که یکی از علل بیماری آلزایمر است. دارچین به محافظت از نورونها کمک میکند، سطح عصبی را بهبود میبخشد و عملکرد حرکتی در بیماران مبتلا به پارکینسون را بهبود میبخشد. علاوه بر این، به هضم غذا کمک میکند و برای درمان زخم معده و گاز روده مفید است. دارچین عمدتا به عنوان چاشنی معطر و افزودنی طعم دهنده در طیف گستردهای از غذاهای شیرین و خوش طعم، غلات صبحانه، غذاهای سبک، چای و غذاهای سنتی استفاده میشود.